Variasjon for motivasjon

Hvorfor trener du? De fleste av oss som trener CrossFit får dette spørsmålet, og noen ganger stiller du sikker dette spørsmålet til deg selv også. Selv trener jeg siden det er gøy, jeg vil holde meg i form, samt det er en fin måte for meg å rense hodet og få en pause fra jobben midt på dagen.
hallen

Jeg trener ofte på dagtid mellom kundene, og jeg har ofte skrevet at jeg er “Mr. comfortzone”. Det stemmer, men med tanke på at jeg ikke har noe spesifikt mål, så er det bedre for meg å gjøre en økt, ennå å ikke gjøre noe i det hele tatt. Det kjekkeste er alltid å trene med andre, men pga jobber får jeg desværre ikke tid til det så ofte. Denne uken er intet unntak. Derfor har jeg gjort mye forskjellige treninger denne uken for å stimulere treningslysten og leken. Vi må jo leke litt! Bare ta en titt her:
 

Tirsdag
– sprint drills

– 10 x 80m sprint, 60 sek hvile

– 5 rounds handstand hold, sammen med hengende benhev i ribbevegg

HShold
 
Onsdag
“Arnie”
21 Turkish get-ups, Right arm
50 Swings
21 Overhead squats, Left arm
50 Swings
21 Overhead squats, Right arm
50 Swings
21 Turkish get-ups, Left arm

– 15 min mobility drills
KB
 
Torsdag:
– 15 min Mobility drills

– 10 strickt muscleups

– 5 rounds
1 rep backsquat @ 140kg
1 L-sit rope climb

– 4 rounds
6 rep romanian DL, 40X0 @ 120kg
8 Heel pulls
1 back lever

 
Jeg vinner ikke Crossfit Games med denne treningen, men jeg har det gøy og det er godt for kroppen og toppen :)
God trening folkens!

Om Einar

Einar er utdannet Naprapat ved Naprapathögskolan i Stocholm. Han er én av to CrossFit Level II instruktører i Norge og har dreved med CrossFit siden vinteren 2008. Les mer om Einar her.

One Comment on “Variasjon for motivasjon

  1. Om så du ikke vinner games, jeg syns du er en fasinerende inspirasjon! Både til trening og motivasjon! De tingene du mestrer, spesielt i ringene er utrolig kult.

    For å kunne mestre den kroppsbeherskelsen som du viser i ringene? Hvordan bør man gå fram for å klare de strikte muscle upsa?