Utstyr

CrossFit er bygd opp etter “garage gym” prinsippet og du trenger minimalt med utstyr for å kunne trene CrossFit. For å stille til trening på et CrossFit senter trenger du egentlig ingenting – du kan til og med klare deg uten sko. Allikevel har vi erfart at det er noe utstyr som kan hjelpe deg som en CrossFitter, gjøre hverdagen lettere, hjelpe deg til å oppnå mer effektiv trening, mens andre bare er “kjekt å ha”. I tillegg er det ikke så mye som skal til for å lage ditt eget lille “reise gym”. Noe enhver seriøst crossfitter bør ha!
 

cf utstyr
 

Her har vi laget en liste med utstyr vi selv bruker eller har hatt erfaring med tidligere. Hver post inneholder informasjon om hvorfor akkurat denne tingen er grei å ha, og hvor det er mulig å få tak i for oss som bor i Norge.

Utstyr til reise-/ hjemmegym

Bare for at man er ute på reise, betyr ikke det av man ikke kan trene. CrossFit kan man gjøre hvor som helst, og det er bare fantasien som bestemmer hvordan økten blir. Blair Morrison som skriver på “anywherefit” er en fantastisk inspirasjonskilde til alternative WODs i ulike settinger. Noe utstyr er alltid greit å ha, så her har vi listet opp noen eksempler.
 
Hoppetau
Turnringer
Kettlebells
JungleSport Liana Fly
 

Fottøy

Joggesko
Vibram FiveFingers – den naturlige måten å springe på
Løftesko

Supportive Gear

Grips – for å beskytte hendene
Treningshansker
Dra-reimer
Løftebelte

Klær

Overdel

Recovery

Foamroll og triggerpunkt ball

Annet

Magnesium / Kalk
Intervall timer
Tally counter