Trainingcamp og NIH Convention

Det er NIH convention denne helgen og team Reebok er samlet i Oslo. Når alle 3 for en gang skyld er samlet, er det jo klart vi må trene. Da blir det trainingcamp ala Holte!
IMG_1124

Det er 4 året vi er med som Team Reebok på NIH convention, og i morgen braker det løs med gruppetime og Crossfit konkurranse. I dag var det mer sosialt samvære og hjelp på butikken/standen som Reebok har, men vi måtte jo få litt trening.
 
Christer og meg satt oss på flyet til Oslo i går kveld og fikk i oss litt middag før vi krasja på hotellet. Vi hadde fått beskjed av Holte om å stille på CrossFit Oslo kl 08.30 (trodde vi) for en trening. Begge ble litt stressa (ikke pga at det var tidlig en lørdag) men pga at frokosten på hotellet ikke åpna før 08.00. haha! Å stå opp tidlig er ikke vanskelig for en småbarnspappa og en morgenfugl, men frokost er viktig, så vi var litt stressa i dag tidlig. MEN…Holte er da ikke så morgenfugl, så når vi sjekka tidspunkt så viste deg seg at vi ikke skulle møte før 09.30. BOOM! da var det tid til GAINZ på hotell frokosten. Faktisk en meget bra frokost her på Folketeateret, så gleder meg til i morgen tidlig.
mat
 
Første økt skulle være på CFO. Der møtte vi Holte, Jacquelin og Ole som hadde tatt turen fra Sarpsborg of også skulle være med. Første kjørte vi i gang med styrketrening. Christer hadde også sitt gorilla program med tnugt snatches, strickte HSPU og tunge markløfte. Jeg joinet Kristin på hennes press-styrk – før vi alle kjørte en felles metcon.
Del 1
Bygg opp til dagens 1RM i strikt press
Del 2
1 set 8 reps på 75% av dagens 1RM
Del 3
4 set seated straddle press
Del 4
3 serier Yates row 10 rep, jeg kjørte 10 rep weighted body rows i ringer
Del 5
15 min AMRAP
10 Pushups
15 Russian KB swing 32/24 kg
20 OH walking lunges 25/20 kg
 
En sweet bodybuilding meets CrossFit økt!
Etter økten bare det opp til NIH og Reebok sin stand. Det var bra trøkk og mye folk, så veldig gøy, men når du er henger med Holte, så holder det ikke med 1 økt. Da er det selvsagt 2 økter på en dag. Den siste økten ble en konge løpetur ved Sognsvann i strålende høstvær. Det ble som følger.
3 runder
1 min RUN 85%
1 min jog
2 min RUN 85%
1 min walk
 
Syrefest!
Nå er det tid for GAINZ! Vi skal treffe Kristin for en burger date, så gleder oss mye. I morgen smeller det med mer trening og time på NIH convention. Stay tuned!
 
Holte har allerede dratt Christer og meg gjennom 2 økter og det er enda en dag igjen.

Om Einar

Einar er utdannet Naprapat ved Naprapathögskolan i Stocholm. Han er én av to CrossFit Level II instruktører i Norge og har dreved med CrossFit siden vinteren 2008. Les mer om Einar her.

2 Comments on “Trainingcamp og NIH Convention

 1. Hei! Jeg forsøkte å kommentere på innlegget du publiserte den 24 marsj, 2013 “Move more”, men det gikk dessverre ikke. Jeg tenker meg å starte online choaching hos Ido Portal, men jeg er interessert i å vite litt om prisen og hvilke resultater du fikk. Hvis du kunne tatt deg litt tid til å svare vil jeg være mer enn fornøyd! =) Sorry for at kommentaren ikke har så mye med selve innlegget å gjøre
  MVH Stian
  (stian_overby@me.com )

 2. Hei,
  Spørs litt hva du er ute etter. Tror jeg betalte 1000$ for fase 1.
  Dersom du har tid og er dedikert så vil du få gode resultater på hans trening. Ta kontakt med dem for mer informasjon: idoportal.com

  /Einar