Team Reebok Norge

Team_reebok_norge_mHolte
Team Reebok Norge – up and running!

Vi har lenge hatt et bra samarbeid med Reebok, og nå blir det et enda tettere samarbeid i tiden fremover. Hva vil dette si for oss? Hva vil det si for deg, og kan dette ha innvirkning på CrossFit-miljøet i Norge? Les mer her..
Som kjent er intensjonen bak bloggen vår å dele våre erfaringer med CrossFit, Paleo og andre treningsrelaterte ting. I tillegg til å skrive om vår egen trening, ønsker vi å samle informasjon om CrossFit-miljøet i Norge på denne siden. Vi ønsker å være et samlingspunkt online for CrossFit og naturlig trening i Norge, samt gjøre det enklere for folk å komme i kontakt med andre som har samme interesse rundt om i landet. Eksempler på dette er affiliate listen, utstyrsoversikt, infoportal og samlesiden for CrossFit i Norge. Dette har til nå foregått mest virtuelt, men som Team Reebok vil vi få nye muligheter også til å komme oss mer ut til de forskjellige boksene og virkelig treffe dere der ute i miljøet!

Vi vokser!
Teamet ble i slutten av 2013 utvidet med ei jente, ingen ringere enn Kristin Holte! Sjekk ut posten her.

Hva kan vi tilby når vi er på “box tour”?
Det første offisielle besøktet vi hadde, var i Bergen. Da besøkte vi CrossFit Senteret Åsane. Dere kan lese mer om denne eventen på “Team Reebok Norge i Bergen“.  Team Reebok Norge med Reebok i ryggen kan også vi kan få til dette, og da kan Christer og jeg holde ulike eventer som workshops, wods, mini-konkurranser og inspirasjonsforelesinger som kan være med på å spre CrossFit miljøet og ikke minst skape god stemning på den lokale boksen.

Våre svenske naboer har i lengre tid hatt Team Reebok (Sverige) og nå har altså vi fått muligheten til å bli Team Reebok Norge. Ved å være en del av Team Reebok Norge så vil vi få enda bedre mulighet til å jobbe for et norsk CrossFit-miljø i form av å kunne reise rundt i Norge og besøke DEG og DIN box. Det svenske teamet reiser rundt på ”turne” for å spre erfaringer om CrossFit og liknende.

Hørtes dette kult ut? Vil du at vi skal komme til DIN box? Da er det bare å sende ønsker, slik at vi kan planlegge fremtiden sammen med dere. Vi gleder oss!