Samarbeidspartnere

Dette er infosiden om Unbroken’s og Christers samarbeidspartnere, her vil vi presentere hva de driver med og hvordan du kan komme i kontakt med dem!
 

Reebok – Team Reebok Norge

Reebok er ikke et nytt merke. Det ble faktisk stiftet i 1890, etter at grunnleggeren Joseph William Foster lagte et par med piggsko. Dette er et selskap som startet i England, og har spred seg rundt kloden og er i dag et verdensomspennende merke. Reebok, som mange andre merker er ikke et frittstående merke, men er en del av den større organisasjonen Adidas Group. I 2011 ble det kjent at Reebok skulle være hovedsponsor for CrossFit HQ og sammen har de inngått en avtale på 10 år. Dette har ført til DELTA-kolleksjonen, som er en egen kolleksjon som er laget til CrossFit og i den kom de første skoene og klærne som var laget spesielt for kravene i CrossFit i samarbeid med noen av verdens beste CrossFittere.
 

 
Christer og Einar ble i 2012 Team Reebok Norge. Teamet er nå utvidet med Kristin Holte som også har blitt Reebok Global Athlete. For å lese mer om Team Reebok Norge og hva vi gjør ta turen inn på bloggposten Team Reebok Norge.
 
Reebok kolleksjonen med sine Nano ‘metconsko’ og olysko er blandt det aller beste utstyret en kan ha til CrossFit, ta turen inn på WOD Butikken for å skaffe deg litt stash, koden unbroken gir deg 10% rabatt!
 

Pure Pharma

Christer & Einar er begge sponset av Pure Pharma, et selskap som produserer Omega 3, D-vit, M3 (eller ZMA som andre produsenter gjerne kaller det) og restitusjonsfokusert proteinpulver (PR3) med høy kvalitet. Dette er produkter som anbefales for de aller aller fleste og er med å danne grunnlaget for optimal prestasjon sammen med et bra kosthold! Så hvor får man tak i Pure Pharma sinde produkter? Noen CrossFit sentre har lokale utsalg, men uansett får du kjøpt produktene på Pure Pharmas nettsider eller på www.purepharma.com/no_no hvor du også kan høste inn 10% avslag med koden “unbroken” !
 
Les mer om Christers samarbeid med PurePharma
 

WOD Butikken

WOD Butikken er den fremste nettbutikken for Reeboks CrossFit kolleksjon (som nevnt over) samt andre småting som en måtte trenge til WODen. De har fysisk utsalg i CrossFit Centrums lokaler på Forus, i tillegg er det altså på nett! Sjekk ut www.wodbutikken.no
Rabaterte priser for Unbroken’s lesere
Vil DU sko, tights eller hoppetau til deg eller en venn? I såfall får du 10% avslag ved å oppgi koden “unbroken” når du handler på wodbutikken.no! =)

Rock Tape

Christer er sammen med Kristin rock(tape)stars! Rocktape er mest kjent for sin kinesio tape, men har også flere gode støtteprodukter som kneesleeves, hansker og shin-guards. Sjekk ut www.rocktape.no for mer info og mulighet til å skaffe deg noen produkter selv!

Statera

Statera Idrettsklinikk ble startet av Einar og har siden starten jobbet med Christer og hjulpet han til å holde seg skadefri og bedre tåle det treningsvolumet som kreves for å satse! Sjekk ut www.statera.no for info eller for å booke behandling!

CrossFit Centrum

CrossFit Centrum har alltid vært tett koblet til unbroken. Både Christer og Einar er fra Sandnes og bor der nå, hjembyen til CrossFit Centrum imperiet 😉 CFC er alltid behjelpelige med å stille lokaler til disposisjon dersom vi ønsker å avholde events som den årlige Games-helg samlingen, Reebok Unbroken Challenge eller annet.