Open 16.5 – Winnging. Repeat. Bah.

Open er over! Okei, det er leeenge siden.. men Teams ble først avgjort nå i helga! Det er flere som kvalifiserte, og det er ingen tvil om at jentene gjør det sterkt – 3 jenter fra Norge klarte å komme topp 25 i Europa! Andrea Solberg gikk team, men Holte og Jacqueline går individuelt i Madrid! Rått (y)
 
jacq
Klarte jo å finne et bilde av meg sammen med våre 2 regonals jenter – dette fra ei økt på CFO i 2015.

16.4 – Repeat. Burpees. Bah.
Jeg hadde faktisk håpet på en repeat av 15.5 (Row og Thrusters). I stedet fikk vi nok ei økt hvor burpees var den dominerende øvelsen. Det jeg satt igjen med da var ‘bah’. Boring. Selv var jeg i en litt kjedelig posisjon på leaderboardet. Jeg var på 76. plass i Europa med (umulig) laangt opp til 30. plass og kvallik – samtidig var jeg nr. 1 i Norge med veldig god margin til 2. plassen. Moa, uavhengig av resultat ville det ikke blir Regionals og ‘Fittest in Norway’ var safe… litt kjedelig.
 
Jeg kjørte økta etter game-plan på fredag, men bomma litt på burpees-tempo. Dette var i spy-økt sist jeg kjørte den, nå var det pain – men ikke i nærheten av å møte pukie. Helt klart en del å hente. Det ble 10:24 på meg, 16 sek treigere enn i 2014. Jeg vurderte å ta den om igjen, bare for å krype inn mot topp 60 i Europa (1. siden), men med så lite å gaine å ei så grusom kjedelig økt så ble det #fackit open is over!
 

Resultatene på 16.5
topp51
 
Her er det egentlig bare én ting som må sies – SE PÅ JENTENE! 2. 7. og 9. plass i Europa! Det er galskap. Noen digger burpees. Jeg visst jo at Holte bare elsker burpees, men det er tydelig at sandra og Andrea også gjøre det 😉
 
På guttesiden ble det helt dødt løp på 1. plassen – det som er litt ekstra morsomt var de også kjempet om 2. plassen i Norge! Hvem ble #2? Se under..
 
Dream team denne uken hadde brukt 25:00 for jentene og 29:00 for gutta – snakk om å bli kunst! Da snakker vi 54:00 totalt, noe som hadde vært 1. plass i både Europa og Verden! Så burpees er visst folk gode i her til lands 😛
 

Kvallik-status og topp 200-ish
K165
 
YEAH! Det ble 3 jenter som kvalifiserte! Det er rått. Det har lenge bare vært Kristin, så det er godt å se at hun får litt flere med seg.Andrea takket riktignok nei for å gå team, så det er Holte og Jacqueline som går individuelt i Madrid! Ellers klatret også Mia og kom på en 52. plass – faktisk bare 11. plasser fra å kvalifisere. Ja i år fikk nr. 41 i Europa reise ettersom 11 jenter før henne takket nei. Mia ble drept av HSPU økta, og med bare 10 mer reps der (fullført 1 runde) så hadde hun også kvalifisert til Regionals individuelt..!
 
På gutte-siden er det værre. Jeg er enda på topp, med en 91. plass :S Hvor blir det av ungutta? De gamle 2-barns fedrene er enda eldst altså 😉 Men 2. plassen går til Leif – når vi ser på Europa rankingen. Ser vi derimot på det Norske leaderboardet så er Joakim 1 poeng foran Leif! Men hvor er Anders Grønsund? Han var ute å reise og hadde planer om å kjøre økta en av de siste dagene, men ble avbrutt av en ‘road shooting’ i Argentina (men det gikk heldigvis godt med han!).. Dette var jo ei økt skapt for AG, ingen tvil om at han hadde gjort det bra her, men selv med 1. plass i Norge hadde had fått 4. plassen sammenlagt i Norge.
 
Teams da?
CrossFit Åsane kom på 9. plass i Europa og Oslo på 13. plass og begge kvalifiserer! Gratulerer! I fjor var det disse to lagene + CFC. Men i år kom CFC Vikings på en 29. plass..

Om Christer

Christer Idland er utdannet Siviningeniør ved NTNU i Trondheim og har drevet med CrossFit siden sommeren 2008. Konkurranseinnstinktet har alltid vært på plass, og Christer har blitt beste nordmann i CrossFit Open (Sectionals) og Regionals både i 2010, 2011, 2012 og 2013. Les mer om Christers satsning her..

One Comment on “Open 16.5 – Winnging. Repeat. Bah.

  1. Jeg valgte team for å gi scoren min til laget, da jeg ikke kan reise pga. eksamen 😉