Om oss

Om unbroken.no

unbroken.no, siden du nå befinner deg på, er en blogg skrevet av Christer Idland, Einar Svindland. Christer og Einar startet bloggen i august 2009 under navnet “CrossFit Norge” (CFN) og har holdt det gående siden det, men endret navn og tok med Eyvind Stueland som gjesteskribent, i desember 2012. Her skriver vi om våre erfaringer med CrossFit, Paleo og andre treningsrelaterte ting. I tillegg til å skrive om vår egen trening ønsker vi å samle informasjon om CrossFit-miljøet i Norge på denne siden. Vi ønsker å være et samlingspunkt online for CrossFit og naturlig trening i Norge, samt gjøre det enklere for folk å komme i kontakt med andre som har samme interesse rundt om i landet. Eksempler på dette er vår utstyrsoversikt, infoportal og samleside for CrossFit i Norge.

Vi er på ingen måte en offisiell representant for CrossFit Inc. eller noe annet firma, og ettersom at dette er en personlig, uavhengig blogg, er informasjonen på denne siden til av personlig karakter og oppfatting. I tillegg til denne nettsiden har vi også en facebook side hvor vi poster mindre oppdateringer, bilder osv.

Ønsker DU å komme i kontakt med oss så send en e-post på post@unbroken.no. Vi svarer gjerne på spørsmål om CrossFit, MovNat, Paleo og relaterte temaer. Vi ønsker også TIPS angående relaterte nyheter ol. og er også åpne for eventuelle samarbeid!

unbroken.no i sosiale medier
Facebook: www.facebook.com/unbroken.no
Her kommer vi med mindre oppdateringer som dagens trening, bilder av måltider, events osv.

Youtube: www.youtube.com/unbrokenno
Ikke overraskende vil du finne filmer på YouTube, WODs, challanges og fremtidige instruksjonsfilmer

Twitter: www.twitter.com/unbrokenno
Twitter kontoen vår er linket til Facebook, så oppdateringer om nye posts på bloggen kommer her!

Einar Svindland

CrossFit Level II Coach

Tittel Dr. of Naprapathy
Født 01.02.1986
E-post einar@unbroken.no
Telefon +47 936 33 170

For mer utfyllende bakgrunn trykk HER

Christer Idland

CrossFit Level I Coach

Tittel Master of Science and Technology
Født 23.09.1986
E-post christer@unbroken.no
Telefon +47 415 11 076

For mer utfyllende bakgrunn, inkludert bio, sertifiseringer, konkurranseresultater og benchmarks trykk HER

Gjesteskribent: Eyvind Teigen Stueland

CrossFit Level I Coach

Tittel Master of Science and Technology
Født 24.02.1984
E-post eyvind@unbroken.no

Eyvind Teigen Stueland holder til i Haugesund og er nok etterhvert også et kjent fjes i CrossFit-miljøet i Norge. Han sier selv at naturlig bevegelse og naturlig mat er hans hovedinteresser. Selv oppdaget han barfotløping i 2009 og startet som følge av det nettbutikken Barefootshoes.no. Vi fikk kontakt med han kort tid etter og inviterte han til Games-helga på CrossFit Centrum i 2010. Han er Crossfit Level 1, Steve Maxwell Body Weight Trainer og MovNat Trainer Level 2 – og nå fast inventar på bloggen!