nomnomnom…

Julen byr på fantastisk mye god mat. Pinnekjøtt, ribbe, surstek, kalkun osv osv..
Rekken er LANG! For mange er fisk en tradisjon, og her tenkte jeg å komme med et enkelt men godt tips til en herlig fiskerett.
IMG_2115

Ovnsbakt torsk med rødbete og mangosalat, toppet med ertepurre.
Dette høres SUPER fancy ut, men er ikke vanskelig i det hele tatt.
Du trenger torsk, rødbeter, mango og frosne erter. That´s it!
Torsken satt jeg i ovnen på 220 grader i 15 min. Eneste krydderet var salt og pepper. I bunn av den ildfaste formen hadde jeg smør for ekstra smak.
Rødbetene ble delt opp i skiver og kokt til de var møre.
Mens fisken var i ovnen og rødbetene kokte var det bare å dele opp mango og koke ertene.
Ertene fikk seg en omgang med stavmikser for å få den digg konsistensen.
Et enkelt, men fantastisk godt måltid. Passer når som helst!

Om Einar

Einar er utdannet Naprapat ved Naprapathögskolan i Stocholm. Han er én av to CrossFit Level II instruktører i Norge og har dreved med CrossFit siden vinteren 2008. Les mer om Einar her.