NIH Fitness Convention 2013

I helga har jeg vært på NIH Fintess Convention samme med Anderas fra Team Reebok Sverige. Vi representerte Team Reebok og hadde CrossFit metcon og CrossFit Gymnastics timer for en haug av flinke, gira og lærevillige jenter og gutter! Det er litt spesielt å holde en WOD for 120 stk, særlig når flere av dem ikke har testet CF fra før. Men det gikk overraskende bra! Rått å se Reebok og CrossFit så bra representert på conventionen – ingen tvil om at både CrossFit å Reebok skikkelig er i vinden!
 


Det er ikke første gang jeg er på NIH Fintess Convention med CrossFit, i 2011 var jeg og Einar der sammen med Mads i tillegg til at CrossFit Oslo hadde opplegg, les gjerne bloggposten NIH Fitness Convention 2011.
 
Denne gangen var Einar ute å reiste, så jeg fikk hjelp av Anderas aka The Gentle Giant! Ja, jeg følte meg ganske lite hele helga der jeg gikk på siden av 108 kg med muskler 😉
 
Jeg reiste til Oslo fredags morgen og hadde en vanlig dag på jobben fra Oslo-kontoret før jeg tok turen på CrossFit Oslo hvor jeg fikk tatt ei skikkelig økt sammen med Kristin. Alltid kult å besøke CFO og treffe gamle kjente. Vi kjørte først styrke før vi kjørte en relativt tung og teknisk metcon:
3 rnds of:
3 rope climbs
6 Snatches 85/55 kg
12 HSPUs at 15cm deficient
 

Pose like a winner 😉 Men det var Kristin som først kom i mål!
 
Andreas hadde litt uflaks med togene og satt 7 timer på tog fra Linköping i Sverige til Oslo og kom først frem når jeg hadde lagt meg. Lørdags morgen var det avgårde til NIH og det ble vi møtt av en ganske så enorm Reebok stand (se bilde over), og vi følte oss hjemme med en gang :) Vi hadde også ansvaret for å holde den aller første timen i den store salen – yes, det var vi som startet showet! Det var ca 120 stk og vi kjørte Team-wod! I teams på 3 fikk de jobbe i 20 minutter med Ground-to-overhead (10 kg plate), Burpees (selvfølgelig!), Thrusters (10 kg) og V-ups! Folk ble svette å det så ut som de koste seg 😉
IMG_9791
På scenen!
 
Vi var ferdige kl 11 og nesten time – CrossFit Gymnastics var ikke før 1500. I pausen mellom øktene gikk vi fra stand-til-stand, fikk sjekket ut utstyr, tilskudd og prøvd oss på noen konkurranser. Ikke minst fikk vi kjørt en liten økt sammen med Kristin som stod på Mylnas stnad. Mer om økta kan dere lese på bloggen til team reebok Sverige hvor Andreas har blogget! Gymnastics timen ble en mer teknisk time hvor de 60+ som kom fikk jobbe med teknikk og styrke i handstand hold, rolling pistols, gymnastic push-ups og hollow rocks =) På søndag var vi igen i gang på hovedsalen, nå med en ny team økt!
 

Team-reebok

Ikke større enn hva man lett kaster på skuldrene 😉

Om Christer

Christer Idland er utdannet Siviningeniør ved NTNU i Trondheim og har drevet med CrossFit siden sommeren 2008. Konkurranseinnstinktet har alltid vært på plass, og Christer har blitt beste nordmann i CrossFit Open (Sectionals) og Regionals både i 2010, 2011, 2012 og 2013. Les mer om Christers satsning her..