Turnringer

Det å kjøpe et par turn-ringer er kanskje den beste investeringen du kan gjøre med tanke på å lage ditt eget lille reise-gym eller hvis du trener på et vanlig senter som ikke har ringer tilgjengelig. Ringene kan lett monteres og på et apparat på senteret eller i en takbjelke på hytta.
 
En god del av WODs-ene krever ringer for muscle up, dips med mer. I tillegg finnes det et utall av turn øvelser i ringer fra de helt enkelte til de mer avanserte som kan brukes for å trene kroppen på en utrolig bra måte.
 
CrossFitGames09_BigMikeMUAcup

Ringer ble brukt i CrossFit Games 2009

Hvorfor ringer?

Brukes mye i CrossFit
Enkelt å ta med seg på ferie / ha i garasjen
Muliggjør et utall av utfordrerne og kjekke øvelser
 

Hvor får man kjøpt ringer?

RingTraining.com
Rogue Fitness Store
 
Rouge sine ringer koster $70 med $40-50 for frakt. Dette er helt vanlige ringer. RingTraining har 2 typer ringer, det er “Elite Rings” og “EXF” rings. Hvor Elite Rings er det vanlige settet til $60, mens EXF har blitt oppgradert med 3 forskjellige grips, samt nytt system for å enkelt montere dem. Disse koster $70, frakten fra RingTraining er $12. Vår anbefaling er EXF-ringene.
 

EXF Rings
 

Hvem er det som ikke lar seg imponere av turnere som viser de mest fantastiske øvelsene i ringene? Mindre imponert blir man ikke når man skal forsøke å gjøre de mest basale øvelsene og merker at det er utrolig mye vanskeligere enn det ser ut som. All respekt til turnere!
 

 

Om Admin

Admin er en fellesbruker for Christer og Einar å brukes når innlegget er skrevet av flere av oss eller i forbindelse med mer administrative poster.

13 Comments on “Turnringer

 1. Ring trening er noe av det mest inspirerende og motiverende jeg gjør når det kommer til trening. Det er alltid en utfordring, enten med tanke på teknikk, holdning og ikke minst styrke. Selv har jeg bare brukt ringene fra ringtraining. Har et sett her i Sverige, som jeg tar med meg til de ulike treningssenterene jeg trener på, så har jeg et sett hjemme i grasjen. Herlig å ha litt utstyr hjemme, som kan brukes når man har ferie.

 2. Er det noen som vet hvor lang tid det tar fra bestilling til man får ringene fra ringtraining? Har nettopp kjøpt meg EFX-sett og gleder meg hensynsløst.

 3. Ca 2 uker tror jeg. Er så lenge siden jeg bestillte mine at heg ikke husker helt, men det var ikke så veldig lenge.. Du har bestillt EFX-settet ja! Da hadde jeg gledet meg selv 😛

 4. Det blir sikkert verdt ventetiden! Forhåpentligvis blir det litt fart på Muscle-Upsene! Takker for svar Einar!

 5. Noen som vet hva EFX-settet kommer på med frakt og toll – sånn ca.?

 6. Beklager seint svar, og at jeg ikke har noe bra svar. Det er så pass lenge siden jeg kjøpte mitt sett (2 år) at det husker jeg ikke. Men jeg mener å huske at eg slapp unna toll =)

 7. Takk for svar. Er litt pysete i forhold til slike kjøp, men har veldig lyst på akkurat de ringene – så da får jeg bare ta sjansen. Mvh. Marit

 8. Det går nok helt fint, har som sagt bestillt selv og kjenner flere andre som har kjøpt derfra – så det er bare å kjøpe å vente på pakke i posten! 😉

 9. Fikk ringer i posten i dag, fra ringtraining.com, tok en måneds tid, sikkert pga jul, ser ut til å ha vært en tur innom tollen, men ingen gebyr. Ser frem til å bruke noe annet enn redcord mini;)

 10. Aslak! utrolig kjekkt at du har fått ringer! nå er det bare fantasien som stopper der fra å utforske “turnverden”
  God trening

 11. Pingback: Et treningssenter i ryggsekken | CrossFit Oslo

 12. Har ikke paypal , men lurer om det er trygt å kjøpe varen med visa?

 13. Hei Sverre,
  ja vi har kun positive erfaringer herfra – så det bør være safe =)