Grenland CrossFit

grenland cf1

Kjappe fakta

  • Navn:  Grenland CrossFit
  • Åpningsdato: 14-15 desember 2013
  • By: Skien
  • Aktive medlemmer: 35 forhåndsmedlemmer
  • Motto: I`m the master of my faith, I`m the captain of my soul

Historien til senteret

Det hele startet med at affiliate owner Niklas Tangen Bergseth kom hjem fra Fysioterapi studier  i Danmark. Her nede hadde han blitt introdusert til CrossFit. Han kom så hjem til Norge og Porsgrunn/Skien som nyutdannet Fysioterapeut, Kostholdsveileder og IKSA level 2 trener. Han ville bygge en CrossFit box i sin hjemby, og gi menneskene i Porsgrunn/Skien muligheten for å begynne med CrossFit, men ikke minst ta del i den store globale CrossFit-familien, dette var et miljø han sårt savnet selv i sin hjemby. Samtidig vil han bygge et fysikalsk kompetansesenter hvor han kunne jobbe som fysioterapeut og kostholdsveileder. Slik startet ideen om Grenland CrossFit og Grenland Fysikalske Kompetansesenter.  Så det var en mann med et stort hjerte for CrossFit, trening og fysikalsk behandling med en visjon om en CrossFit box i Grenland med tilknyttet fysikalsk kompetansesenter. Så nå står vi her 7 måneder etterpå, 1 lidenskapelig fyr med sine 2 investorer, og Grenland CrossFit og Grenland Fysikalske Kompetansesenter åpner dørene til sin 750m2 rå CrossFit box med tilknyttet fysikalsk Kompetansesenter med 5 store behandlingsrom og eget testrom 14-15 desember 2013!!

Hva er unikt/spesielt med deres box?

Vi er den eneste boxen her i området, nærmeste nabo (CF-familie) er Sandefjord, 40 minutter unna. Vi skiller oss kanskje ut fra andre boxer ved at vi har ett eget fysikalsk kompetansesenter i boxen, hvor vi tilbyr fysikalsk behandling og kostholdsveiledning.

Hvem trener her?

Absolutt alle er velkommen til Grenland CrossFit. Uansett utgangspunkt og fysisk form. Vi forandrer ikke treningen, men vekt og intensitet, slik deltar alle på lik linje, og jobber seg fremover mot nye høyder og nivåer sammen. Vi kommer særlig til å legge et ekstra fokus ut mot idrettsklubber, da vi mener at CrossFit trening vil kunne bidra til at alle utøvere uansett idrett vil ta noen ekstra steg med tanke på sin fysiske kapasitet.

grenland cf

Kontaktinformasjon

Om Christer

Christer Idland er utdannet Siviningeniør ved NTNU i Trondheim og har drevet med CrossFit siden sommeren 2008. Konkurranseinnstinktet har alltid vært på plass, og Christer har blitt beste nordmann i CrossFit Open (Sectionals) og Regionals både i 2010, 2011, 2012 og 2013. Les mer om Christers satsning her..