CrossFit Trondheim

CrossFit Trondheim ble grunnlagt 11.11.11 og er med det Trondheims første CrossFit boks. Dette er en boks som ble startet organisk av fire ildsjeler, et godt stykke dugnadsånd og mye innsats. Studentmiljøet og koblingen med Trondheim atletklubb har også satt sitt preg på denne boksen og skapt et miljø som man ikke finner mange plasser i Norge.
 

Rått lokale? JA!

Kjappe fakta

Navn: CrossFit Trondheim
Startet: Desember 2008, ble affiliert 3. januar 2012
By: Trondheim
Aktive CrossFit-medlemmer: ca 250 stk (november 2013)
Motto: Verdens mest joviale treningsenter

Historien til CrossFit Trondheim:

Historien til CrossFit Trondheim er god og lang, for de av dere som er intereserte i de første årene fra 2008 og frem til høsten 2011 så ta turen innom posten (Gamle) CrossFit Trondheim. Der finner du både film og bilder fra “gamle dager”. Her kommer resten av historien:
 
Etter CFT ble startet på TAK høsten 2010 vokste interessen raskt og det tok ikke lang tid før det var nesten 20 stk som trente hos oss. I løpet av vinteren flyttet Christer hjem til Sandnes og Markus reiste til Bali i 4 måneder. Da kun Larsen (Christer-André) var gjenværende som trener trengte han noen å dele ansvaret med. Martin Arnstad og Espen Ilstad stilte opp som hjelpetrenere og har siden den gang fått mer og mer sentrale roller i CrossFit Trondheim.
 
I løpet av sensommeren ble interessen så stor at vi ble nødt til å si nei til folk som meldte interesse grunnet sprengt kapasitet. På dette tidspunktet var det kun Martin og Espen som var igjen som trenere på CFT, da de tre oppstarterne var flyttet til Oslo og jobbet på CrossFit Oslo. Utover høsten ble ikke pågangen mindre. Etter uttallige mail fra folk som ville trene hos CFT var det kun et naturlig steg videre, vi måtte bli en CrossFit Affiliate.
 
Etter en lang høst i Tigerstaden begynte det å klø i trønderbarten og Markus valgt å flytte hjem igjen til Trondheim. Etter en relativt hektisk prosess med bl. annet. etablering av AS, affiliering, utstyrinnkjøp, leie av et gammelt drosjeverksted, stor dugnadsvilje og over 1000 arbeidstimer senere var CrossFit Trondheim, Trondheims første CrossFit Affiliate et faktum. Etter 1 ukes drift var de allerede 50 medlemmer, der 20 er gamle travere og 30(!!) nye utøvere. 2 år senere har CrossFit Trondheim etablert seg som et av Trondheims fremste gym, med 15 ansatte, 250 medlemmer og et fantastisk miljø. Vi gleder oss til tiden fremover.
 

Go-gutta i CFT
 

Hvem kan trene her?

Hos oss er alle velkomne, vi er et ungt CrossFit-gym bygget, drevet og eid av aktive CrossFit-utøvere. Vi har store ambisjoner, både for oss selv, for gymmet og for våre medlemmer. Kom gjerne innom gymmet klokken 13:00 på lørdager, da har vi alltid hatt og vil alltid ha gratis prøvetime for alle som måtte ønske det!
 

Kontakt informasjon

Webside:www.crossfittrondheim.no
Telefon: +47 920 97 429 (Hverdager: 08:00 – 20:00)
E-post: info@crossfittrondheim.no
Adresse: Elgesetergate 21
Facebook-page: www.facebook.com/CrossFitTrondheim
 

Pär Markus – Maen på bildet til høyre

 
[Denne informasjonen ble sist oppdatert 20. november 2013]

Om Admin

Admin er en fellesbruker for Christer og Einar å brukes når innlegget er skrevet av flere av oss eller i forbindelse med mer administrative poster.