CrossFit Tromsø

Kjappe fakta

Navn: CrossFit Tromsø
Åpningsdato: 10. august 2013
By: Tromsø
Aktive CrossFit-medlemmer: ca 45 medlemmer 2 uker etter oppstart.
Annet: Verdens nordligste CrossFit-senter
Grunnleggere: Stefan Revang, Rune Lind og Patrick Myrland.
LOGO_sortbakgrunn

Historien til CrossFit Tromsø:

(Fortalt av Stefan Revang) Ideen om å åpne CrossFit Tromsø oppsto tidlig i desember 2012 – da undertegnede satt i en kjedelig forelesning på lærerhøgskolen i Trondheim. Tromsø var på dette tidspunktet en av landets aller største byer uten et eget CrossFit-senter. Ryktene om at en dedikert gjeng samlet seg ukentlig for å trene CrossFit, gikk langt utenfor bygrensene. Tanken på at en gruppe samlet seg for å trene uorganisert var imponerende, særlig med tanke på at forholdene og fasilitetene på ingen måte var lagt til rette for det. Med andre ord: Byen var mer enn moden for et treningssenter viet fullt og helt til CrossFit.
Derfor ble det i februar 2013 inngått et samarbeid mellom initiativtaker Stefan Revang og personene bak CrossFit Bodø – landets første senter av sitt slag. Sammen ble vi enige om å jobbe videre med ideen. Vi hev oss raskt rundt og kom tidlig over et passende lokale. Dette førte til at firmaet – BB Gym Tromsø – ble stiftet 21.mars 2013. Slik var den spede oppstarten til CrossFit Tromsø.
Men det tok tid før utstyret og mye av det formelle var på plass. Med takket være stor hjelp fra familie, kollegaer og CrossFit-ildsjeler i Tromsø, ble oppussingen gjort unna i en fei og senteret ble åpnet 10. august 2013. Ikke bare stjal vi tittelen ”Norges nordligste senter” fra Bodø. Av over 6000 CrossFit-sentre på verdensbasis, kan CrossFit Tromsø smykke seg med tittelen ”verdens nordligste CrossFit-senter.”
inne i lokalet
 
Hvem kan trene her?

Alle både kan og oppfordres til å trene CrossFit på vårt senter. Kanskje den største fordelen med CrossFit som treningsmetode er at den kan tilpasses alle, uansett nivå og treningsbakgrunn. Vi har foreløpig ikke rukket å vokse oss så stor, men medlemmene våre varierer fra 15 år og opp til over 40. For øyeblikket tilbyr vi kun CrossFit på vårt senter, men planen er at også Primal Move, samt flere kampssport-tilbud, skal komme etter hvert. Det er noe av grunnen til at gymmet går under navnet BB Gym Tromsø (Black Box Gym).
crossfit-økt11
 

Kontakt informasjon

Webside: www.crossfittromso.no
E-post: stefan@bbgym.no
Telefon: Stefan: 91309465 – Alexander: 41540832
Adresse: Søren Zakariassens gate 14, 9010 Tromsø
Facebook-page: CrossFit Tromsø Facebook
 

Sertifiserte trenere

Stefan Revang (CF level 1)
Alexander Mendis (CF level 1, CF Football)
Magnus Nyheim (CF level 1)
Lisa Mari Løkke (CF level 1)

Om Einar

Einar er utdannet Naprapat ved Naprapathögskolan i Stocholm. Han er én av to CrossFit Level II instruktører i Norge og har dreved med CrossFit siden vinteren 2008. Les mer om Einar her.