CrossFit Tønsberg

CFT
Kontaktinformasjon
Navn: CrossFit Tønsberg
Motto: “Av CrossFittere for CrossFittere”
Åpningsdato: 1. Oktober 2013
By: Tønsberg
Aktive CrossFit-medlemmer: Over 30 stk før åpningen, 70 stk etter 3 uker
Annet: ?
Grunnleggere: Rudi Andre Frank, Toan Dinh, Dan Andrè Knutsen-Øy og Jørn B. Jensen
 

Historien om CrossFit Tønsberg:

Historien startet i 2009 med google og fant “Cindy” på crossfit.com. Like etter var noe lignende et garasje-gym på plass med hjemmelagde medisinballer, manualer og en pullupbar… I 2011 fant vi på unbroken at Norges første Level 1 kurs skulle blir holdt hos CrossFit Centrum og i løpet av 5 minutter var kurset booket. Rettningen var da skolebenken, flyttet inn med Toan (medeier) og introduserte han for CrossFit.
 
I begynnelsen av 2013 startet vi en utegruppe der vi ble kjent med Dan og Jørn. Dan hadde drevet med konvensjonell trening i over 10 år og studerte ernæring. Og Jørn viste seg å være en “we dream it, he builds it” type brikke innen IT, som vi aldri kunne klart oss uten.
 
Utegruppa vokste raskt. Folk kjøpte pakksekker, kettlebells og møtte opp i all slags vær. Mange gode kvelder med burpees i solnedgangen. Dørene åpnet i oktober med over 30 medlemmer første dag. Vi startet med et lavt budsjett, minimalt med utstyr og en original garasje box feeling. Og nå bare etter fire uker nærmer vi oss allerede maksimal kapasitet. Det har vært en helt sensasjonell start.
spydkaster
Hvem kan trene her?
Alle kan trene her. Vi har alt fra bestemødre og politi til personer som konkurrerer i alt fra langdistanse, ballsport, extremsport og CrossFit – The sport of fitness. Din nåværende form har lite å gjøre med din evne til å trene CrossFit. Vi skalerer vekt, reps og øvelser for å tilpasse hver enkelt person. Vi strever for å ivareta progresjon. Fordi det er nettopp dette all trening handler om. Enten om målet er å bli en råtass av en maskin eller økt generell fysisk helse og velvære. Uansett så er vårt mål at du skal nå dine mål.

Vi startet CrossFit Tønsberg startet fordi vi brenner for CrossFit. Derfor tiltrekker vi oss andre folk som brenner for CrossFit. Og i denne prossesen har vi generert et unikt samhold. Et samhold med likesinnede som brenner for hva de driver med, som også er sulten på å nå sine mål, støtter hverandre og legger grunnmuren for suksess.
Vi føler virkelig at vi bygger drømmen vår. Og alt dette er takket være våre medlemmer. Vi er rørt over bidraget de har gitt oss, det er vi veldig taknemmelig for. Vi satser sterkt på et unik sammhold, for å ivareta den orginale “crossfit” community feelingen.
lokal

Kontakt informasjon

Webside: CrossFit Tønsberg
E-post: post@tonsbergcrossfit.no
Telefon: Rudi: 40334069 – Toan: 98024696 – Dan:92846208
Adresse:  Bullsgate 1, 3116 Tønsberg
Facebook-page: Crossfit Tønsberg Facebook
 

Sertifiserte trenere

Kai Tommy (styrkeløft trener) /strongman uttøver
Adel  (CF Level 1)
Khalid  (CF Level 1)
Hilde (CF Level 1 i Des.)
Dan  (CF Level 1 i Des.)
Toan (CF Level 1 i Feb.)
Rudi Andre Frank (CF Level 1, CF Strongman)

Om Admin

Admin er en fellesbruker for Christer og Einar å brukes når innlegget er skrevet av flere av oss eller i forbindelse med mer administrative poster.