CrossFit Senteret Åsane

CrossFit Senteret Åsane er den 3. boxen i Bergen, men også den største. Klikk deg inn for å se litt mer info om denne boksen som åpnet i desember 2011 og dermed er en av de nyeste boksene i landet! Vi liker å se miljøet vokse og gleder oss til å se utviklingen på CFSÅ fremover =)
 

Kjappe fakta

Navn: CrossFit Senteret Åsane
Startet: 1. desember 2011
By: Bergen, Åsane
Aktive CrossFit-medlemmer: i overkant av 20 ved oppstart
Grunnleggere: Øystein Nigar og Anne Waage
Blogg: Egen blogg på nettsidene deres
 

Historien til CrossFit Senteret Åsane

Øystein var sammen med Pål Bjørhusdal og Andre Svanevik de første som dro i gang et CrossFit miljø i Bergen, og alle tre dro samtidig til Købenahvn for å bli sertifisert sommeren 2010. Øystein jobbet på et treningssenter i Åsane der Anne ble introdusert for CrossFit, men etterhvert ble det klart at skulle det bli noe skikkelig CrossFit i Åsane så måtte det skje uten de begrensningene som treningssenteret la opp til. Tilfeldighetene ville det slik at det dukket opp noen interesserte investorer, og CrossFit Senteret ble snart en realitet.
 


 

Om Senteret

Egen frivektavdeling, Strongman utstyr og egne timer for Strongman trening. Har også et lite område med sykler, romaskiner og ski-ergs. Vi har også bygget “CF games” vegger med klatretau, og i løpet av januar 2012 vil vi fullføre byggingen av “Arnold riggen” vår. Da vil vi ha klatretau til ca 5 meters høyde, fritthengende ringer og dirty south bars.

Hvem kan trene her?

Vi er i ferd med å etablere et kompetanse miljø for trening i Åsane, der alle kan trene, både de som ønsker CrossFit, strongman, olympiske løft, styrkeløft, fitness osv. I skrivende stund har vi også flere idrettsutøvere på høyt nivå innenfor feks roinig og ski som trener hos oss. Medlemsmassen er veldig differensiert fra 14 år og opp til over 60.
 

Rått lokale!
 

Kontaktinformasjon

Webside: CrossFit Senteret
E-post: post@crossfitsenteret.no
Telefon: Øystein: 9363 9464 / Anne: 400 55 038
Adresse: Litleåsveien 49, 5132 Nyborg
Facebook Page: www.facebook.com/crossfitsenteret
 

Sertifiserte trenere

På nåværende tidspunkt har CrossFit Senteret **

 
[Denne informasjonen ble sist oppdatert 24. januar 2012]  

Om Admin

Admin er en fellesbruker for Christer og Einar å brukes når innlegget er skrevet av flere av oss eller i forbindelse med mer administrative poster.