CrossFit Sarpsborg

Utrolig gledelig å se at CrossFit miljøet vokser. Det er i dag 34 affiliates i Norge. For bare 1 år siden var det 13.
helt konge! Ta en titt på CrossFit Sarposborg. Gi støtte på Facebook med å like siden deres.
CF SARP

Kjappe fakta
Navn: Crossfit Sarpsborg
Åpningsdato: Har ikke satt offisiell åpningsdato enda
By: Glomveien 6, Sarpsborg
Aktive medlemmer: Uvisst nå som vi ikke har offisielt åpnet enda, men har fulle (10 pers pr time) timer flere ganger om dagen.

Historien til senteret
Crossfit Sarpsborg ble etablert av to ivrige crossfittere der begge var interessert i funksjonell, intensiv trening og syntes det var mangel på slike muligheter i området. Camilla som er medeier ble kjent med crossfit under studietiden i Bergen. Hun har aldri trent noe annet siden den gang. Christian som er daglig leder og eier ble kjent med crossfit under utenlandstjenesten sin i Afghanistan. Her ble han kjent med amerikanske soldater som hadde drevet med crossfit i lengre tid og det var ikke mange minuttene inn i første økt (Fran) han fant ut at han måtte trene dette mer!
gym

Hvem kan trene her?
Hvem som kan trene på Crossfit Sarpsborg? ALLE! Enten om du er en topptrent idrettsutøver, pensjonert bestefar eller aldri har løftet en vekt i livet ditt, vil dette være et sted for deg. Alt kan skaleres og endres for å gjøre det til en passende trening for personens fysiske form.
 

Hva er unikt/spesielt med deres box?
Hos Crossfit Sarpsborg får du mer enn et enkelt medlemskap. Du får en plass i samfunnet vi bygger i boxen. Samholdet, støtten og vennene du får gjennom boxen er unikt. Dette høres merkelig ut for folk som ikke har opplevd det. Vi programmerer dagens økt for å øke styrke, hurtighet, smidighet, balanse, koordinasjon, eksplosivitet og utholdenhet, hver eneste dag.
Det er derfor vi vil oppfordre alle som ikke har prøvd crossfit til å melde deg på en prøvetime eller kom innom og se hvordan det er!
folk i gym

Kontaktinformasjon
Webside: CrossFit Sarbsborg

e-post: Christian@crossfit-sarpsborg.no

Telefon: 92896827

Adresse: Glomveien 6, Sarpsborg

Facebook Page: CrossFit Sarpsborg
Instagram Konto: Crossfitsarpsborg

Om Einar

Einar er utdannet Naprapat ved Naprapathögskolan i Stocholm. Han er én av to CrossFit Level II instruktører i Norge og har dreved med CrossFit siden vinteren 2008. Les mer om Einar her.