CrossFit Lillehammer

En ny affiliate er på plass i Norge! Vi gratulerer CrossFit Lillehammer og ønsker dem lykke til videre.
Godt å se at CrossFit sprer seg i Norge!
group

Kjappe fakta
Navn: CrossFit Lillehammer
Åpningsdato: 13. april 2013
By: Lillehammer
Aktive CrossFit-medlemmer: ca. 30
Annet: Tilbyr fysioterapi basert på aktive og funksjonelle tiltak.
 
Historien til CrossFit Lillehammer:
Etter å ha jobbet med fysioterapi i over 10 år og drevet egen fysioterapipraksis i 6 år, kjente jeg at det var på tide å løfte dette med fysisk aktivitet og trening et par hakk. Jeg fant CrossFit på nettet høsten 2011 og har siden eksperimentert med ulike økter og øvelser både hjemme i garasjen, i den lokale padleklubben og til viss grad med kunder og pasienter. Tanken om å åpne et CrossFit senter på Lillehammer slo til ganske raskt, men det tok over et år med forberedelser, lesing, kursing og egentrening før jeg tok steget fullt ut og åpnet den første CrossFit boxen mellom Oslo og Trondheim.
lillehammerlogo copy
 
Nå er vi i full drift og har allerede opparbeidet en flott kjerne av medlemmer som er engasjerte og som hjelper til med å spre det glade CrossFit- budskapet i Mjøsregionen.
 
Hvem kan trene her?
Alle kan trene her! Ettersom jeg har lang veiledningsbakgrunn fra fysioterapipraksis er jeg vant til å skreddersy treningsopplegg og skalere øvelser. Denne erfaringen kan med fordel brukes i CrossFit også, slik at alle som ønsker å begynne med CrossFit skal oppleve en mestringsfølelse raskt. I andre enden av skalaen har vi dedikerte CrossFittere med base på Høgskolen i Lillehammer og Forsvaret som daglig tar treningen til nye høyder!
push
 
Kontakt informasjon
Webside: CrossFitLillehammer
E-post: info@crossfitlillehammer.no
Telefon: 97760383
Adresse: Elvegata 19, 2609 Lillehammer
Facebook-page: CrossFit Lillehammer

Om Einar

Einar er utdannet Naprapat ved Naprapathögskolan i Stocholm. Han er én av to CrossFit Level II instruktører i Norge og har dreved med CrossFit siden vinteren 2008. Les mer om Einar her.