CrossFit Follo

Yepp – en ny affiliate er på plass i Norge! Vi gratulerer CrossFit Follo og håper at flere slenger seg på mottoet deres rundt om i landet – “alle skal få!”
 

Kjappe fakta

Navn: CrossFit Follo
Startet: 1. August 2012
By: Drøbak
Motto: Alle skal få
 

Historien til CrossFit Follo:

Historien fortalt av Per Toft, som startet opp CFF sammen med Marius A. Hanssen: Eventyret startet tidlig i 2012 med at Marius fikk øynene opp for kettlebells. Han tok ett kurs og jeg hang meg med på kettlebell trening sammen med han. Begge falt veldig for dette og ville utforske mer funksjonell intensiv trening. Da gikk det opp ett lys for oss at CrossFit er tingen! Vi svingte oss fort rundt og fikk et lokale før alt annet. Ett lokale som ligger ypperlig til. 6 meter under taket, åpne lyse lokaler for både CrossFit & MMA. Nærmeste nabo: SKOGEN!
 
Vi kjørte igang med trening utendørs i starten av Juni. Fler og fler meldte sin interesse, dette ble fort en snakkis i Drøbak. Vi hadde muligheten til å trene utendørs på kunstgress på Sogsti skole, noe som var helt fantastisk.
 

 

Hvem kan trene her?

Alle! Vi mener at CrossFit er noe som er for absolutt alle. Gammel som ung, sprek som utrent.

 

Kontakt informasjon

Webside: Kommer
Telefon: Per 91 91 56 96 – Marius 48 07 32 02
E-post: marius@crossfitfollo – per@crossfitfollo.no
Adresse: Hestehagen 5, 1440 Drøbak
Facebook-page: http://www.facebook.com/CrossFitFollo
 

Trenere og eiere

Marius A. Hanssen: PT fra NHI, Kettlebellinstruktør fra NGKF, CF-LV1
Per Toft: PT fra AFPT, CF-LV1
 

 
[Denne informasjonen ble sist oppdatert 07. august 2012]

Om Christer

Christer Idland er utdannet Siviningeniør ved NTNU i Trondheim og har drevet med CrossFit siden sommeren 2008. Konkurranseinnstinktet har alltid vært på plass, og Christer har blitt beste nordmann i CrossFit Open (Sectionals) og Regionals både i 2010, 2011, 2012 og 2013. Les mer om Christers satsning her..

3 Comments on “CrossFit Follo

  1. Per og Marius er to utrolig flinke trenere og inspirerer folk virkelig til å gi sitt beste på trening. For dere som ikke har vært der enda så er det verdt å sjekke det ut. Disse gutta kan dra dette langt og det tipper jeg at de gjør også

    Alle skal få :)

  2. Utrolig kult å se at miljøet vokser. Ønsker CrossFit Follo LYKKE til videre. Gleder meg til å høre mer fra dere i tiden fremover.