CrossFit Drammen

Bor du i Drammen og ønsker å trene CrossFit? Da er dette plassen å trene. RÅ box!
logo

Kjappe fakta
Navn: CrossFit Drammen
Åpningsdato: 16. november 2013
By: Drammen
Aktive medlemmer: Vi vet ikke hvor mange vi blir enda, da dette skrives før åpning.

Historien til senteret
Historien begynner i starten av 2011. Jeg (Christopher Bakke) og Sigurd Carlsen forsøkte oss på en ny treningsform: CrossFit. Etter den første økta var det ingen vei tilbake: vi ønsket å trene CrossFit, og det på et skikkelig CrossFit-gym. Nesten to år gikk uten at det skjedde noe i byen, så vi fant ut at da får vi starte et selv. Jeg tok Level 1-kurs og søkte HQ om å få starte.
CrossFit Drammen ble offisiell affiliate våren 2013. Vi teamet opp med en annen CrossFit-entusiast og Level 1-trener, Andreas Jørgensen. Gjennom sommeren ble det holdt gratis utetreninger mens vi letet etter et egnet lokale. Etter hvert fant vi et sted vi likte, og etter mange timer med oppussing åpner vi Drammens første box november 2013!
over
Hvem kan trene her?
Vi vil være et senter for alle: enten du er ung eller gammel, sprek eller utrent, men vi ønsker aktive medlemmer. Kravet vi setter er at du er villig til å gi ditt beste. CrossFit er effektivt, men det koster hardt arbeid.

Hva er unikt/spesielt med deres box?
CrossFit Drammen drives av en liten gjeng CrossFit-entusiaster. Vi mener at dette er den beste måten å komme i form på, og vi vil at dette skal synes både under treningene og i atmosfæren i boxen generelt.
pullups
Kontaktinformasjon
Webside: CrossFit Drammen
e-post: post@crossfitdrammen.no
Telefon: 40232502
Adresse: Nedre Eikervei 26, 3045 Drammen
Facebook Page: CrossFit Drammen Facebook
Twitter Konto: @CrossFitDrammen

Om Admin

Admin er en fellesbruker for Christer og Einar å brukes når innlegget er skrevet av flere av oss eller i forbindelse med mer administrative poster.