CrossFit Centrum Bryne

Norges 11. CrossFit box åpnet for ganske nøyaktig 1 måned siden, CrossFit Centrum Bryne og dette er “søsterboksen” til CrossFit Centrum (Sandnes). Vi har enda ikke fått tatt turen ut på Jæren for å teste det nye lokalet, men det ser bra ut!
 

Kjappe fakta

Navn: CrossFit Centrum Bryne
Åpningsdato: 5. mars 2012
By: Bryne
Aktive CrossFit-medlemmer: ca 80 stk etter 2 uker
Annet: Norges første CF senter i “en kjede”, se CrossFit Centrum (Sandnes)
 

 

Historien til CrossFit Centrum Bryne

Greit å vite: CFC Bryne eies og drives av samme folka som CrossFit Centrum (Sandnes), men er skilt ut som et eget underselskap. Medlemmer på ett av sentrene kan trene fritt på det andre senteret. Sjekk gjerne siden om CFC Sandnes her
 
Etter at CrossFit Centrum i Sandnes ble en så stor suksess, så begynte tanken om å starte opp flere sentre i nærområdet å formere seg. Jøran fikk med seg Jeanette og Ane på teamet og som medeiere sent i 2011 og det nye CFC teamet var klart. Desember 2011 fikk vi vite om et treningsstudio i Bryne som stod tomt. Studioet hadde tilhørt en treningskjede hvor moderselskapet gikk
konkurs, og det hadde dratt med seg treningssenteret i konkursen. Lokalene var helt nyoppusset, treningsutstyret stod klart og det var formelig bare å flytte rett inn. Nå gikk det fort i svingene! Vi overtok lokalet, rev spinningsalen, beholdt noen av apparatene og flyttet dette inn den gamle spinningsalen som nå er blitt egentreningssone.
 
Så var det bare å bestille det råe racket fra Rougue Fitness! Utstyr ble bestilt fra rundt omkring i verden, flyers og bilder trykket, nettsider, skilter og folieringer måtte lages og komme på plass. Det var armer og ben, – men etter 2 mnd intensivt arbeid var vi klar for åpning av Norges 11 CrossFit box, – i Norges 3’dje høyeste hus: Høghuset på Bryne!
 

Hvem kan trene her?

Alle kan trene på CrossFit Centrum. Fra før av har Sandnes senteret medlemmer fra 14 år og opp til over 60. I tillegg til å tilby trening for folk flest har CFC noen av landets bedre CrossFit utøvere samt det første laget til å stille i CF Games fra Norge i 2011! De har timer 7 dager i uken, og timeantallet er stadig økende etterhvert som flere medlemmer kommer til det nye senteret. De tilbyr også timer i egne grupper for idrettslag/bedrifter samt PT timer for de som måtte ønske mer personlig oppfølging.
 

 

Kontakt informasjon

Webside: www.crossfitbryne.no
E-post: post@crossfitbryne.no
Telefon: 51979700
Adresse: Forum Jæren, Hetlandsgaten 9 (1 etg.)
Facebook-page: www.facebook.com/CrossFitCentrum
 

Sertifiserte trenere

Jøran Vaule (CF level 1, Kettlebells)
Ane Engelsvoll (CF level 1)
Jeanette Vatnamo Hustad (CF level 1)
Bashir A. Ismail (CF level 1, Kettlebells)
Phillip B. Houghton (CF level 1)
Cato Lassen (CF level 1)
Martin Grønsund (CF level 1)
Håvard Dahle (CF level 1)
Helene Lerbrekk (CF level 1)

 
[Denne informasjonen ble sist oppdatert 26. Mar 2012]

Om Christer

Christer Idland er utdannet Siviningeniør ved NTNU i Trondheim og har drevet med CrossFit siden sommeren 2008. Konkurranseinnstinktet har alltid vært på plass, og Christer har blitt beste nordmann i CrossFit Open (Sectionals) og Regionals både i 2010, 2011, 2012 og 2013. Les mer om Christers satsning her..

2 Comments on “CrossFit Centrum Bryne

 1. Var på besøk der i påsken sjølv. Litt skuffa over anlegget eigentleg.. I staden for å reindyrke crossfit vikar det som dei har lagt seg på ein mellomting mellom crossfit/PT/globo med eigen avdeling til wire-maskinar og biceps curls. Kva skjedde med “We don`t use machines, we make them!”? Eller for å sitere crossfit.com – “We want rings and bumper plates in our gyms, not machines”
  Hadde svært gjerne sett at jungelgymen vart erstatta av f.eks. ein skikkeleg løfteplatform og plass til å svinge litt med kettlebells utan å vere i vegen for alle andre..

  Just my 2 cent worth :)

 2. Hei Eirik!
  Grunnen til at det ikke er “reindyrket” kommer av at dette var et eksisterende senter som CFC overtok lokaler med utstyr av. Så da beholdt de det mest relevante utstyret og satte i en egen avdeling. Ja, du kan kjøre biceps curls, men manualer har nok av andre funksjonelle bruksområder 😉
   
  Jeg har ikke vært på WOD der selv, men kjenner folka bak senteret og er overbevist om at du vil få en fullverdig CrossFit opplevelse på WODs i “CF-delen” av lokalet =)