Christer Idland – UNBROKEN –

Det er jo ingen hemmelighet at jeg satser på CrossFit som konkurranseform, og det har jeg nå gjort i ganske mange år. Fellesnevneren for hvert år er at det har blitt hakket mer seriøst. Litt mer trening, litt smartere trening, litt mer gass osv. Det skjer i år også. Ikke bare har treningen min blitt mer fokusert og tilrettelagt for meg, men i 2013 fant jeg også ut at jeg skulle gjøre noe med “alt rundt”. Bloggen – unbroken – som faktisk er over 4 år og sponsorer er nøkkelordene. Så her kommer litt info om min satsning, hvordan jeg vil dele dette med dere som leser her på bloggen og i sosiale medier og litt om hvordan du kan være med som en del av teamet. Regionals here i come!

Christer Idland

Motivasjon og progresjon
I Regionals 2013 kom jeg på 5. plass i Europa. Det var på mange måter en 4. plass ettersom Mikko Salo (games vinner) var blandt topp 3 og dermed var det topp 4 fra Europa som gikk til CrossFit Games. Dvs, alle som slo meg gikk videre. Dette var 4. året jeg har deltatt på Regionals og resultatet mitt har gått fra 24. plass, 22. plass, til 7. plass og nå 5. plass. Stadig progresjon, og jeg ble uten tvil sulten på nok et år med progresjon for å komme helt i toppen i Europa! Til Regionals 2014 var jeg i mitt livs beste form og mer mentalt forberedt enn noen gang før! Dessverre klaffet ikke alt og jeg endte opp med en 8. plass i Europa – det er fremdeles i toppen, men ikke der jeg ville være! Les mer om det her. Men jeg skal tilbake, og jeg skal opp!

Sharing is caring
Vi (unbroken), og jeg ønsker å dele min trening – både som motivasjon for andre som trener CrossFit, men også for min egen motivasjon. Jeg kan jo ikke gi 90% å skrive om det. Det å dele hva jeg gjør hjelper å holde meg skjerpet fordi jeg vet folk ser det. Så forvent flere av de små oppdateringene, de daglige øktene og PRene. For å kunne gi et enda bedre bilde av min trening og vei mot Regionals følg med på min egen facebook page: www.facebook.com/cf.idland og instagram konto: http://instagram.com/cf_idland, bloggingen vil selvfølgelig fortsette å foregå her på unbroken.no – og facebook siden til unbroken vil også bli brukt til å dele noe av min trening.
 
sharing

En deal av teamet?
Det er ikke gratis å satse. Det tar MYE tid og det koster også med utstyr, tilskudd, reiser til konkurranser, behandling, kurs, workshops osv. Jeg har et par samarbeidspartnere som jeg er godt fornøyd med, men jeg er også på utkikk etter andre som vil være med å hjelpe meg å nå målet mitt – games! Dersom du har noen spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med meg for å høre mer om hva jeg kan tilby deg eller din bedrift, send en e-post på christer(at)unbroken.no

Litt om logo
rune

STOR TAKK

Da gjenstår det bare å gi en stor takk til de de som hjelper og støtter meg. Det er Melvær og Lien som har jobbet med meg for å lage en profil – dette synes jeg ble veldig bra og jeg digger det! Videre er det Hans Olav Husa som står for bildene som er minst like imponerende :)

Sponsorer og samarbeidspartnere
Jeg setter stor pris på de samarbeidspartnerene jeg har i dag; Reebok, Pure Pharma, WOD BUtikken/ Gym Supply, Statera og CrossFit Centrum!

Ta en tur inn på samarbeidspartnere for å lese mer om hver enkelt.

Sjekk også ut mine nye facebook page: