CFN’s Big Dawgs Challenge!

Dette blir den første posten av en ny serier som vi kaller CFN’s (CrossFit Norge’s) Big Dawgs Challange eller CFN’s BDC? Uansett navn, dette blir en månentlig post og event der vi ønsker størt mulig deltagelse fra CrossFit miljøet i Norge. Klikk deg inn på posten for å lese hvorfor, hva, hvem og hvordan :)
 

For lenge siden, hvertfall i CFN’s historie, så var jeg (Christer) i USA mens Einar var i Sverige. Da hadde vi “Cross-Continental Challanges” der vi annenhver gang lagte en økt som vi begge utførte og konkurrente i. Det var skikkelig morsomt og vi startet opp litt av det samme nå for ikke så lenge siden. Ja, vi tenker på “Special 100 WOD” og “Special 250 WOD” som vi la opp når vi nådde 100 og 250 likes på facebook. Det slo godt ann og vi fant ut av vi ville gjøre noe mer ut av disse spesielle WODene som folk kan konkurrere seg i mellom enten om man er i Sandnes, Bergen, Oslo, Bodø eller USA for den slags skyll!
 
Resultatet ble CFN’s Big Dawgs Challenge!
 
Hva er CFN’s DBC?

 • Månentlig WOD postet på CFN’s sider
 • WOD har et litt høyt nivå – derav “Big Dawgs”
 • Annen hver WOD er team/ individuell
 • Vinner av en WOD får lage neste WOD
 •  
  I første omgang vinner personen/ laget “kun” heder å ære, men vårt mål er å etterhvert kunne tilby premier til 1. plassen. Viktigere er det jo bare å delta – vi håper at denne månentlige challangen kan være med å bygge et community på tvers av alle boxene i Norge og være en skals konkurranse arena “off season” for Big Dawgs (gutter og jenter) i landet vårt =)
   

  Hvordan deltar man på CFN’s DBC?
  Man kommer enkelt å greit inn på siden her, ser WODen og leser regler/ standarder. WODen må ikke filmes, men det er ekstra kjekt for alle andre om du/dere faktisk filmer den slik at vi kan se de gode prestasjonene og se at det faktisk blir gjort slik vi selv har gjort det. Resultatet postes så her på bloggen eller på facebook, med eller uten link til film. Enkelt og greit!
  &nbps;

  CFN’s BDC – No. #1 (Juli 2011)

  Challenge no. 1 starter i dag og det er Bergens gutta som har fått æren av å lage den ettersom de slo oss på Sepcial 250 WOD. WODen er nøyaktig 300 reps og under følger detaljer og regler:

  TEAM WOD – teams of two (2) – for time:
  Diane: 21-15-9 of:
  Deadlifts 100 kg / 70 kg
  HSPU, head on abmat (kipping is OK)
  60 KB Snatch Left arm 24 kg / 16 kg
  60 KB Snatch Right arm 24 kg / 16 kg
  Fran: 21-15-9 of:
  Thruster 40kg / 30 kg
  Pull-Ups
   
  Kun én (1) person kan jobbe på likt, men det kan være satt opp en stang og en KB til hver person. Derimot må personen dele på Pull-up baren og HSPU plassen (abmat). Et lag kan bestå av 2 gutter, 2 jenter eller en mix med en av hver.
   
  WODen må fullføres før utgangen av juli -vi håper DU vil bli med, så spre ordet og ta utfordringen! :)
   

   
  Andre og Suzanne fra CrossFit Bergen viser hvordan det skal gjøres med tiden 11:27 – det så ut som ei gøy økt!

  Om Christer

  Christer Idland er utdannet Siviningeniør ved NTNU i Trondheim og har drevet med CrossFit siden sommeren 2008. Konkurranseinnstinktet har alltid vært på plass, og Christer har blitt beste nordmann i CrossFit Open (Sectionals) og Regionals både i 2010, 2011, 2012 og 2013. Les mer om Christers satsning her..

  9 Comments on “CFN’s Big Dawgs Challenge!

  1. Ja det er imponerede, leker seg med HSPU 😉
    
   Einar: Du får få med deg noen i Oslo å give it a go før Games helga! Selv skal jeg høre med Anders når han kommer hjem fra ferie i DK.. Ser kjekt ut ^^

  2. Wow, hard men rå kule økt. Gøy me 2 stk på lag, blir et sykt tempo. Blir kjekkt å se film å tider komme opp!

  3. Tider fra BB Gym Bodø:

   Rune og Emma: 10:33
   Else og Line: 11:08
   Bent og BE: 14:23

   Herlig økt, Else og Line ble litt forvirret på kettlebell snatch og kjørte alternating arms, men dog. Gleder oss til neste!:D

  4. Her er noen tider til fra Crossfit Bergen(økten ble kjørt i går):

   Kristoffer og Lene 11:25
   Tom-André og Stefan 9:40

   Vil også si at vi liker initiativet!

  5. Kjekt at dere liker initativet og deltar, det synes vi er veldig kult! Bra tider også :) Da er det bare å vente på neste…!