Big Dawgs #11 – Live in Bergen!

Nok 1 måned er gått og nok en gang er det en blanding av kjente og nye navn som kommer til topps! BDC #10 var en team-wod og jeg (Christer) fikk selv kjørt den denne gangen og det smakte godt å gjorde vondt på en god måte! hehe.
 


Igjen gikk seieren til Sandnes og CrossFit Centrum!
Denne gangen med Anders og Henrik som kom inn på kvasse 16:59! Det er rett å slett helt galskap! Det skal sies at dette var 3. forsøk med 3 forskjellie personer for Andders del. Så han har 2. plassen med Phillip på 19:10 før jeg og Christer-Andre fra CrossFit Oslo kommer med tida 20:32 og en 3. plass. Beste jentetid av Astri og Krisitn på 24:50 (også CrossFit Oslo)! Godt jobba alle sammen!
 
Selv må jeg bare si at jeg synes økta var kul og ganske plankekjøring helt frem til cleansa. Damn. Da ble det fort tungt!

Henrik og Anders – galne gutta!
 

Gjennomkjøring fra Bergen
 
Ny vir – gjør BDC live med dommer!
Denne måneden tar vi en ny vri og BDC #11 vil være WOD #2 under games helga i Bergen lørdag 14. juli! Yes, det betyr at det blir en team-wod igjen, og denne gangen kan du delta med dommer og i den enorme stemninga som vi forventer å se i Bergen denne helga :) Du kan selvfølgelig ta BDC #11 hjemme i den egen box og poste resultater som vanlig, men enda kuldere er det om du tar turen til Bergen å deltar på konkurransen under games helga! Vi gleder oss stort =)

 
BDC #11 – WOD #2 at Bergen CFG 2012
I lag på 2 personer av samme kjønn, kun én person jobber om gangen:
 
10 rounds (5 each) of:
20 m sprint
5 Burpees
 
Then.. (one “round”):
50 C2B (chest to bar) pullups
100 Plate ground-2-overhead @ 25/20kg
150 Wallball shots @ 9/6kg
 
Her er en gjennomkjøring og video laget av gutta fra CrossFit Bergen

Da er det bare å GI GASS!

Om Christer

Christer Idland er utdannet Siviningeniør ved NTNU i Trondheim og har drevet med CrossFit siden sommeren 2008. Konkurranseinnstinktet har alltid vært på plass, og Christer har blitt beste nordmann i CrossFit Open (Sectionals) og Regionals både i 2010, 2011, 2012 og 2013. Les mer om Christers satsning her..